Terug naar Foto's

Concertreis EuroDisney 2005 - Foto's fam. Caris

John voor onze eerste soundcheck op het podium. John spreekt het choir toe. De alten en bassen spelen Keel Rock tijdens de soundcheck. Onze begeleidsters van Disney Magic Music Days: Kirsten en Isabelle.
Marien heeft z'n instrument een extra poetsbeurt gegeven voor Disney! Ronny bleef koel onder z'n privť spotlight. 2e Klarinetten.. nog steeds aan het inspelen. Celebrated Air...concentratie alom.
Bas-Alt, Es, Contra-Bassen, Alten, Bassen ... voor het CCW de normaalste zaak van de wereld maar menig ensemble zal jaloers op ons zijn! NoŽl en Robin De mensen van Disney Magic Music Days waren onder de indruk van de kwaliteit van het choir. Sandra maakte zichzelf onsterfelijk door haar gepassioneerde verhalen in de bus over mayonaise en de moord op Willy-de-Scampi.
De contra's van de andere kant gezien. Johan op Es. Martijn, Marien, Erwin, Ben en Steffi tijdens Japanese Lullaby 1e en 2e klarinetten nog steeds tijdens de soundcheck
Marien en Erwin testen hun longinhoud. Eindelijk is het concert dan begonnen! Concertmeester Marc, Marjan, Koen en Marijn Het totaal plaatje gezien vanuit het publiek.
Weer van alles wat Dagmar, Nanda, Jolanda, Frank, MariŽlle en Ruben Johan, NoŽl en Robin blazen er vrolijk op los zo te zien!
© Copyright Clarinet Choir Weert 2018