Terug naar Foto's

Concertreis EuroDisney 2005 - Foto's van Koen

De aankondiging van het CCW bij de 'Festival stage' in Fantasyland. Staat je goed Marijn! Anne, Nicole, Ruben, Marijn en Dagmar in de wachtrij voor de Aerosmith achtbaan. De hele troep verzameld voor de ingang na onze 2e dag in het park.
Groepsfoto 1 voor Disney Village, na de 2e dag. Groepsfoto 2 voor Disney Village, na de 2e dag. Terug naar het hotel voor de laatste overnachting. Steffi en Martijn beginnen de avond goed (het zou nog laat worden).
De ontbijtruimte.. op de laatste dag was iedereen wel op tijd voor de afwisseling. Martijn, Marc en Marijn ontbijten, terwijl Ruben nog even z'n achtbaan-actiefoto pose oefent. Anne, Marijn, Nicole, Ruben, Marijn, Dagmar, Pawel en Marien wagen zich aan Space Mountain: Mission 2 Marc hoeft zich niet te vervelen in de wachtrij dankzij Steffi en Nathalie!
Groepsfoto 1 voor de terugreis, op de parkeerplaats. Groepsfoto 2 voor de terugreis, op de parkeerplaats. Groepsfoto 3 voor de terugreis, op de parkeerplaats. Groepsfoto 4 voor de terugreis, op de parkeerplaats.
De lounge-hoek achterin de bus. Martijn legt de regels van Machiavelli uit. Koen en Marijn strike a pose.
© Copyright Clarinet Choir Weert 2018